Op deze pagina publiceren we berichten over de ontwikkelingen op en rond de tuinderij, waarschijnlijk zeer onregelmatig.
Image
Image

Zelf uienvlecht maken

Op zondag 16 augustus 2020 van 10 tot 15 uur kun je je eigen uienvlechten komen maken op de tuinderij Hartelijke Groenten Bathmenseweg tussen 1 en 3.

Je kiest eerst op de verkoopstal je uien uit, groot of klein, geel of rood en het aantal, deze worden gewogen en je betaalt wat je meeneemt. Alleen vandaag betaal je voor de gele uien € 1,50 per kilo (in plaats van €2,00) en voor rode uien € 2,75 per kilo (in plaats van € 3,50). Je neemt een stukje touw en daarna kies je één van de vier vrije tafeltje uit (mag je ook zelf meenemen) of leg je een eigen meegebracht picknickkleed neer.

Je kunt in alle rust van de tuinderij je vlecht(en) maken. Neem gerust iets te drinken mee en een doosje om je vlecht(en) mee naar huis te kunnen nemen.

Je dient je vooraf op te gegeven, dan kunnen we rekening houden met de drukte aan de verkoopkraam en tafeltjes. Stuur een appje naar 06 52 67 67 95 of een email naar gezondm@hartelijkegroenten.nl met je voorkeurstijd en met hoeveel personen je wilt komen.
Image

Knoflookoogst 2020

13 juli 2020

Vandaag was een prachtige dag om de knoflook te oogsten en te drogen. Niets leuker om dit samen te doen en er ook mooie vlechten van te maken.

Vanaf 1 juli marktkraam in Gorssel

juli 2020

We hebben goed nieuws voor iedereen die halverwege de week al door de zaterdagse groentenboodschappen heen is:
Vanaf 1 juli staan wij op de woensdagochtend met onze marktkraam in Gorssel.

Tussen 9:00 en 12:00 uur bieden we een selectie van onze biologische groenten aan, natuurlijk vers geoogst. Je vindt ons dan aan de Molenweg, op het parkeerterrein naast het cultureel centrum 't Trefpunt.

In onze wekelijkse versbrief zullen we aangeven welke groenten we op woensdag bij ons zullen hebben. De openingstijden op de tuinderij blijven overigens ongewijzigd: dinsdagmiddag en zaterdagochtend.
Image
Image
Image
Image

In plaats van bloemen....

Met onze ruime selectie saladevariëteiten maken we al enkele weken een salademelange die we in zakjes van 200 gram aanbieden, maar gerangschikt vormt het ook een prachtig salade-boeket. Onze creatieve klanten zetten gerust de rode salanova op tafel of geven een groentenmandje cadeau.

Levering aan Stayokay Gorssel

juni 2020

Hostel Stayokay in Gorssel verduurzaamt verder door biologische groenten lokaal in te kopen: bij ons! We zijn verheugd dat we onze producten ook aan de keuken van Stayokay mogen leveren.
Image
Image

Een busje

oktober 2019

Voor het vervoer van onze producten, ons plantmateriaal en onze gereedschappen hebben we besloten tot de aanschaf van een transportbusje. En omdat de kans langskwam is het meteen een volledig electrische geworden. Met de zonnepanelen op ons woonhuis kunnen we de accu laden. Op deze manier wordt de carbon footprint van onze tuinderij weer een beetje kleiner.