Op deze pagina publiceren we berichten over de ontwikkelingen op en rond de tuinderij, waarschijnlijk zeer onregelmatig.

Zelf uienvlecht maken

Op zondag 16 augustus 2020 van 10 tot 15 uur kun je je eigen uienvlechten komen maken op de tuinderij Hartelijke Groenten Bathmenseweg tussen 1 en 3.
Image
Image
Image

Knoflookoogst 2020

13 juli 2020

Vandaag was een prachtige dag om de knoflook te oogsten en te drogen. Niets leuker om dit samen te doen en er ook mooie vlechten van te maken.

Vanaf 1 juli marktkraam in Gorssel

juli 2020

We hebben goed nieuws voor iedereen die halverwege de week al door de zaterdagse groentenboodschappen heen is:
Vanaf 1 juli staan wij op de woensdagochtend met onze marktkraam in Gorssel.

Tussen 9:00 en 12:00 uur bieden we een selectie van onze biologische groenten aan, natuurlijk vers geoogst. Je vindt ons dan aan de Molenweg, op het parkeerterrein naast het cultureel centrum 't Trefpunt.

In onze wekelijkse versbrief zullen we aangeven welke groenten we op woensdag bij ons zullen hebben. De openingstijden op de tuinderij blijven overigens ongewijzigd: dinsdagmiddag en zaterdagochtend.
Image

In plaats van bloemen....

Met onze ruime selectie saladevariëteiten maken we al enkele weken een salademelange die we in zakjes van 200 gram aanbieden, maar gerangschikt vormt het ook een prachtig salade-boeket. Onze creatieve klanten zetten gerust de rode salanova op tafel of geven een groentenmandje cadeau.
Image
Image
Image

Levering aan Stayokay Gorssel

juni 2020

Hostel Stayokay in Gorssel verduurzaamt verder door biologische groenten lokaal in te kopen: bij ons! We zijn verheugd dat we onze producten ook aan de keuken van Stayokay mogen leveren.
Image
Image

Een busje

oktober 2019

Voor het vervoer van onze producten, ons plantmateriaal en onze gereedschappen hebben we besloten tot de aanschaf van een transportbusje. En omdat de kans langskwam is het meteen een volledig electrische geworden. Met de zonnepanelen op ons woonhuis kunnen we de accu laden. Op deze manier wordt de carbon footprint van onze tuinderij weer een beetje kleiner.